En Avansert Sikkerhetsavtale er en viktig del av et robust og stabilt forretningsmiljø.

Avansert Sikkerhet

Det er ikke lenger tilstrekkelig med tradisjonell antivirusprogram for å stoppe skadelige programmer.

Dagens trusselbilde viser at phishing-svindel er en mer og mer utbredd metode for å skade oss. Dette er grunnen til at det kreves mer enn å kjøpe antivirusprogrammer om du ønsker dataene dine skal være trygge.
Vi leverer beskyttelse til alle typer endepunkter slik som PC, MAC, Linux, Android og IOS enheter.
Vi er partner med Sophos og kan levere deres XG UTM brannmur med deres enestående Syncronized Security og Intercept-X med EDR og MTR som sikrer alle enhetene dine 24/7 365 dager i året ved hjelp av et eget team bestående av ledende sikkerhetseksperter hos Sophos.

Vi leverer og trening for dine ansatte slik at de vet hvordan de skal oppdage og unngå dagens trusler som kommer inn via e-post.

Med ITVakta kan du være trygg på at datasikkerheten er ivaretatt.

ITVakta sin Avanserte Sikkerhets-strategi inneholder også:

Samsvar med GDPR

Sørg for at sikkerhetspolicyene dine overholder GDPR (General Data Protection Regulation) krav, slik at du unngår bøter og andre reaksjoner.

Utdanning

Opplæring av teamet ditt om de nyeste cybersecurity-truslene, og holde dem på tå hev med skreddersydde simulerte phishing-angrep.

Beskyttelse

Benytte avanserte sikkerhetsverktøy for å beskytte systemene dine, proaktivt overvåke infrastrukturen din og utvikle klare sikkerhetspolicyer.

Kontinuitet

Vi sørger for å holde virksomheten din i gang og unngå kostbar nedetid, uansett hva som skjer med nettverket eller dine fysiske lokasjoner.

Risikovurdering

Ta det første skrittet mot et sikkert nettverk med en omfattende risikovurdering. Oppdag organisasjonens sikkerhetsproblemer og utvikle en lagdelt strategi for å fikse dem.

Trusselovervåking

Dra nytte av skybasert analyse som skanner og evaluerer systemene dine døgnet rundt. Sikkerhetseksperter analyserer funn og gjør trusselvurderinger hver eneste dag.

Backupløsning

Sikre systemene dine mot datatap med automatiserte lokale sikkerhetskopier og skybaserte eksterne servere. Redundante sikkerhetskopier beskytter bedriften mot datatap og kryptering fra ransomware angrep.

Business Continuity

Hold virksomheten din oppe, uansett hva som skjer. Lokal databeskyttelse og eksterne servere holder systemene dine i drift gjennom enhver hendelse, fra serverfeil til naturkatastrofer.

Brukeropplæring

Hold firmaet informert om de nyeste sikkerhetstruslene og gjør dine ansatte i stand til å unngå dem. Med 95% av sikkerhetsbrudd forårsaket av menneskelig feil, er utdannede brukere den første forsvarslinjen.

Sikkerhetspolicyer

Reager raskt og effektivt mot trusler med gode standard sikkerhetsprosedyrer. Proaktiv hindre brudd ved å utvikle klare retningslinjer for akseptabel bruk av mobile enheter og passord.

ITVAKTA er partner sertifisert