Alt inkludert

Profesjonell Drift

Dette passer deg som ønsker en IT-partner som tar totalansvar for alt som har med IT å gjøre.

Som navnet antyder, er Profesjonell Drift vår mest robuste løsning, og det perfekte valget hvis du leter etter en IT-partner som kan administrere og støtte alle deler av IT du bruker hver dag.

Profesjonell Drifts-avtalen inkluderer øyeblikkelig support for hvert medlem av teamet ditt hver dag, og et dedikert feltlag for onsite support når det er nødvendig. Enten vi skal gjennopprette et glemt passord eller bekjempe ransomware så forstår vi hvor viktig det er å få svar på spørsmål så raskt som mulig og av ekte dyktige mennesker. Vårt kundesupportteam er tilgjengelig via telefon eller e-post sju dager i uken, og vi kan gi deg forretningskritisk støtte 24 timer i døgnet.

I tillegg til IT-støtte inkluderer Profesjonell Drifts-avtalen vårt komplette Avanserte Sikkerhet-løsning for alle brukere, inkludert e-post sikkerhet, avansert endepunktsikring og en fullt funksjonell UTM-brannmur og selvsagt vår Moderne Skybackup-løsning så du slipper å miste viktige data og oppleve lang nedetid pga. ransomware eller anna ondsinna programvare.

Vi støtter dine ansatte og beskytter dine data ved å tilby vår Profesjonell Drift-løsning for en fast månedlig pris basert på antall brukere, ikke antall enheter.

ITVakta sin Profesjonelle Drifts-avtale inneholder følgende:

Tilgjengelig Support

La forstyrrende dataproblemer være en ting fra fortiden slik at du kan være produktiv i et moderne of effektivt arbeidsmiljø. Ring oss å få hjelp med et problem, når du trenger det.

On-Site Hjelp

Dra nytte av vårt responsive on-site team, når du har behov for å få hjelp av en fysisk person. Få alle fordelene ved en intern IT-avdeling uten alle ulempene.

24/7 Proaktiv Monitorering

Slapp av å vit at systemene dine overvåkes døgnet rundt, årsaken til problemet blir identifisert og adressert, og skjulte problemer løses før de blir store problemer.

Business Intelligence

Få fordeler av våre proprietære Business Intelligence-dashboards, som gir vårt serviceteam informasjon om dine behov og ytelse i sanntid.

Fast Månedlig Avgift

Vet nøyaktig hvor mye du betaler for IT hver måned med vår abonnementsbaserte modell. Få ubegrenset IT-støtte i stedet for å betale noen hver gang du har et problem.

Vennlig Service

Nyt IT-støtte fra våre hyggelige, vennlige og artikulerte fagfolk som lyser opp dagen din mens de jobber med datasystemene dine. Ikke bli sittende fast med en ubehagelig IT-fyr igjen!

ITVAKTA er partner sertifisert