ITVakta leverer Profesjonelle Proaktive IT-tjenester. Vi hjelper deg å velge riktig teknologi slik at du når dine foretningsmål og får et konkurransefortrinn i markedet!

– alt til en fast pris pr. bruker/mnd. inkludert 24/7 Onsite og Remote Support!

Ønsker du en problemfri hverdag?

Ønsker du at alt bare skal fungere?

Da er du ikke alene!

Våre Business Continuity IT-løsninger gir deg verktøy, støtte og kompetanse som lar deg fokusere på å nå dine målsetninger i livet.

Ved ITVakta benytter vi ledende teknologi og systemer i verdensklasse til å  forbedre måten du gjør forretninger på, nå og i fremtiden.

Enten du ønsker å outsource hele IT driften eller du ønsker en mere tilpasset løsning, la oss hjelpe deg med å utnytte IT-Teknologi slik at du når dine forretningsmål!

Hvilken løsning passer deg?

Har du eget IT-team eller ingen dedikerte IT-ressurser? Vi har løsning som passer for deg uansett!

Profesjonell IT-Drift

Få ro i sjela og vit at alle deler av infrastruktur og servere, individuelle arbeidsstasjoner og enheter er profesjonellt ivaretatt.

Delt IT-Drift

Vi jobber sammen med ditt interne IT-team og hjelper deg med den daglige IT-driften, og leverer kjernekompetansen som gjør at du kan nå dine mål.

Skreddersydd IT-Drift

La oss planlegge, designe og implementere en unik, administrert drifts-løsning som gir de beste resultatene for din bedrift.

ITVakta kan også hjelpe deg med

ITVAKTA er partner sertifisert